onsdag 23. april 2008

Serieinnpurt og seriestart:

Hallo alle elskere av lærkula(og andre mindre elskere!).

Arsenalkongen er tilbake!!!

Lokalfotballen ruller(ruler) igjen. Og mange er happy for det. Ikke alle er enige med Arsenalkongen om at sjelen ligger i det lokale, men likevel.... .

Dala(Brumunddal) har fått en flott start på en ny sesong. Cupseier over et opphauset Stange, etterfulgt av en slitekamp mot Otta. 9 mål er registrert, og det uten at Anda har scoret. Bare Gud vet hva vi har i vente!
Lørdag venter Hamar IL på Sparebank 1 bana. Alt annet en 3 poeng og mange mål vil være svært så skuffende. Skal vi si 3 mål på Løseth Johansen(Anda)?

Et kraftig forsterket Moelven- lag fikk 11- minutters bank av Redalen. Storli scoret to, men forsvaret lakk som ei sil. Når kommer poengene Moelven?

Ringsaker fikk lett spill mot sin motstander. RIF går mot en god sesong.

Lengre opp i divisjonene overrasker LSK med stadig dårligere spill. Og nå venter Brann i Bergen. Kanskje kommer det til å snu? Arsenalkongen tipper 0 poeng på Kanarifuglene, og lavere odds på en rask Nordliexit.

RBK har gjort det til vane å slippe inn et tidlig mål, for så å få en spiller utvist. Hva kan de utrette med fullt lag? Kan vi få se det mot Tromsø på lørdag, eller fortsetter TIL den gode trenden på bortebane mot Trollungan?

Nye Briskeby tar form. Arsenalkongen har kjøpt billett for å ta en titt på søndag. Da venter Nannskog og Co. på et litt lurvete og tregt Hamkam- lag. Skal vi tippe to Danielscoringer, etter løp i bakrom?

Ute i Europa dreier mye seg om gull og nedrykk om dagen. Samt et spektakulært sjølmål av en sunnmøring.
Flere ligaer har fått sin mester, mens andre er mer spennende og åpne.
På balløya har vi seriefinale til helga, da United skal til Brua for å møte de blå. Arsenalkongen tipper en målfattig og kjedelig kamp, med Drogba og Ronaldo mer liggende enn stående. Hva har de to spillerne spist? Fallepiller?

I Championship kan vi få et lite under!
Bristol City kan rykke opp med negativ målforskjell! Noe slikt har aldri skjedd før!!!

Swansea og MK Dons er opp en divisjon. Nå gjelder det for Forest og Leeds å klare Play- off. Gamletipset om Freedmanscoring på Wembley står ved lag. Og Leeds som vinner! Opprykksmedalje til Lillebror Flo!!!!!!

Vi går spennende tider i møte, både her hjemme og der ute.

Og snart starter serien for de små. Da må alle mobilisere. Både tanter, onkler og bestemødre. Og kanskje en og annen Marve!

Sportlig vink fra Arseanlkongen.

2 kommentarer:

Hæn på toppen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hæn på toppen sa...

Marve er litt usikker på om han kommer(jakten på dame har startet). Men je kjæm på kamper(bredde fotball) fremover