mandag 12. mai 2008

Ikke cup finale i år, heller.

Arsenalkongen er på nett igjen!

Sammen med 319 andre litt småfrosne sjeler, har Arsenalkongen sett at det ikke blir Ullevål- opptreden på Dala i år heller.
Tap for et middelmådig Eidsvold Turn var direkte skuffende, etter fredagens massakre av stakkars Moelven. Allerede på oppvarminga kunne tilskuerne se at her var det MENN, og ikke smågutter som brumunddølene skulle møte. Gjennomsnittshøyden på bortelaget var imponerende. Og de bange anelser slo til:

Dalamannskapet har ikke tapt så mange dueller i eget felt siden Valdres var på besøk for ett år siden. 3 dødballmål i første omgang + noen rysare av noen sjanser.

Min anmodning til alle Dala- foreldre: gi unga deres veksthormoner i maten. Skal poden bli god så må det høyde og muskler til. SPIS!!

Av andre resultater i 1. runde:
Hamkam slet seg til 2-0.
Rosenborg, og Litj- Ivers knuste Tynset.
Nannskog og Co holdt lekestue! 14- 0.

Og Start SKAL til Ullevål!! 2-0 i denne runden. Bestill hotell nå!!

I England er sesongen nesten over. Kun Play- off gjenstår.

United tok et fortjent gull. Selv Arsenalkongen bøyer seg i gresset. Et forjent gull til Ronaldo. Sesongens beste spiller.
Men Ferguson: slutt å si at Ronaldo har stått for tidenes prestasjon. Han har spilt spiss store deler av sesongen, ikke midtbane eller kant. Og gi Evra stor kreditt for Ronaldos prestasjoner. Uten Evras defensive innsats, så hadde ikke Dette gått bra. Ronaldo har jo enda ikke tatt ett defensivt løp dette året.

Og vi forventer heller ikke defensive løp av han i Moskva!!

Arsenal har hatt en god sesong. Eurpoas morsomste fotball i flere måneder. At det svikter i de helt avgjørende kampene er surt, men vi prøver igjen neste sesong. Med noen nye unggutter på laget. Og med Hleb og Adebayor i sentrale roller. Ikke reis!!!

At Forest, og forhåpentligvis Leeds blir å finne på Tippekupongen fra august er bare morro. Og at vi får Swansea og MK Dons oppover i divisjonene forringer heller ikke fotballen.

I resten av Europa nærmer det seg fotballferie for de fleste. En kjapp gjennomgang, og vi alle ser at det stort sett er de samme lagene som også neste sesong deltar i Champions L. Spennende blir det å se om Arsenalkongen får en Bergenstur i august. Brann - Arsenal? En klassiker!!

Minner ellers om at Dala98 og junior har startet sesongen. Nye kamper til uka. Og tierne sitter løst hos diverse bestemødre. Stå på gutter, så er feriepenga i boks!!

Ellers nærmer det seg nasjonaldagen. Og runde kvelden før. Bare ikke på Hamar. Der har nemlig TV2 bestem at de må vente til 19.mai. Tenk det; flytte 16. maikampen for å vise den på Zebra!!!

Følg med. Nye kommentarer kommer.

3 kommentarer:

Råkketårnet sa...

Artig med United, dumt med Dala. Lange unger får lange foreldre eller motsatt. Jeg var aldri bra med beina på bana men god på hodet. Tror nok at fotballen mistet et kjempetalent i meg. Fortsatt litt stolt av å aldri ha hatt fotballsko på beina da.....

Uansett det er enten fotball eller musikk som gjelder.

P.S Moelven har vel aldri vært noen spesiell måleståkk heller da...

Hæn på toppen sa...

kjempemessig blogg

[morgrethe] sa...

Morsomt din lille magerskank!!!!!