fredag 19. september 2008

ENDELIG TILBAKE!

Hallo alle.

Endelig er Arsenalkongen på nett igjen.
Etter en trøblete periode, med masse kontakt med Eidsiva Bredbånd, så kan vi nå få nye og gode kommentarer om det som rører seg på fotballfronten, omkring i Europa.

EM ble en knallsuksess!

Ligaspillet har startet opp i alle land.
Godfotballen ruller igjen.

Og CL har startet(1. runde var denne uka).

I England ser det som vanlig ut. De 4 store har shoppet seg nye spillere. De middelmådige har kjøp seg noen håpefulle. Og Tottenham har skiftet ut hele laget.

Alt er som ved det gamle.

Nedover i divisjonene satser de med penger stort. Mens de uten penger vrir seg i smerte. Noen lag håper på gode vinterbaner og fint vær.
Avlyste kamper= ingen penger= konkurs= minuspoeng.

Luton startet sesongen med 30!! minuspoeng. Nå har de tatt noen poeng i seriestarten, men nedrykk er vel ikke til å unngå?

Leeds har fått en bedre start på årets sesong, men det skyldes jo at nå startet de på 0. I fjor hadde de masse minuspoeng. Tipper de rykker opp, sammen med Leicester og MK Dons.

Arsenal kjøpte INGEN store stjerner i sommer, men satser også i år på unggutta. At Wenger gambler er vel ikke å ta i. Å bli blant de 4 på topp er en kjempeprestasjon. Tipper fjerdeplass, også nå.

Foran blant annet Spurs. At de nok en gang bruker millioner på stjerner? Og ALDRI oppnår suksess?
Kan noen på toppen forklare meg dette?

Lokalt så blir det ikke opprykk for Dala. Lillehammer vant internkampen. Men best i Ringsaker er VI!

Hamkam redder plassen. Og det takket være en formsterk modøl. Takk Vegard Bjerke! Da får Arsenalkongen se IK Start neste år. Dersom ikke Start blir slått konkurs. De skylder 160 millioner! Da blir en Søgård- million bare blåbær.

Spennende runde til helga. Vi høres.

Ingen kommentarer: